Storitve za arhitekte

Osebni asistent namenjen samo vam

Decor&Design sodeluje z arhitekti že 29 let kot podpora pri uresničevanju vizije ambienta. Zaradi široke ponudbe izdelkov vodilnih svetovnih blagovnih znamk in učinkovite logistične infrastrukture, smo lahko vaš zanesljiv partner na vseh vaših projektih, tako javnih, zasebnih in pri posebnih naročilih, pri čemer vam nudimo pohištvo tako za notranje kot zunanje bivalne površine. 

Za zagotavljanje vašega uspeha in zadovoljstva, vam Decor&Design nudi osebnega asistenta, ki vam je na voljo za pomoč pri izvedbi projekta, ter vas razbremeni, da se lahko osredotočite na kreativno področje svojega dela. 

Pri sodelovanju z nami vam tako nudimo vrhunske izdelke italijanskih in mednarodnih znamk ter osebnega skrbnika. 

 
 
 

 

Ponudba brez omejitev in najvišje kvalitete

Decor&Design je izbrani partner vodilnih italijanskih in svetovnih znamk za pohištvo in interijer. Tako vam lahko zagotavljamo najbolj priročno izbiro in nabavo izdelkov, ki skupaj z izbiro cen, materialov in kreativnih rešitev omogoča najvišjo kvaliteto opreme in storitve.

 

 
 
 

 

 

Najboljši pogoji

Vsako sodelovanje z arhitektom ali arhitekturnim birojem je posebno. Pri svojem delu stremimo k temu, da se pri vsakem sodelovanju prilagodimo arhitektom in načinu dela vsakega posameznika. S tem lahko tudi oblikujemo najboljše pogoje izbire in nakupa tako za arhitekta kot za vašo stranko.

Floorplan-461555447-57a6925c3df78cf459669686.jpg
 
DSC01246.jpg
 

 

Popoln rezultat

Naši strokovnjaki se poglobijo v vaš projekt, vam svetujejo pri izbiri materialov in vas podpirajo pri doseganju željenega rezultata. Zadovoljstvo vaše stranke je naš glavni cilj. 

 

 
 

 

Naše izkušnje vam na uslugo 

Nudimo vam vse izkušnje, ki smo jih zbrali v zadnjih 29 letih tradicije podjetja in zaradi katerih vam lahko zagotovimo celostno profesionalno obravnavo. Uporabljamo najsodobnejše tehnologije in premikamo meje inovativnosti v iskanju rešitev za zadovoljevanje potreb naših strank. Preko komunikacije z vašim osebnim asistentom poskrbimo, da so vaše želje obravnavamo pozorno, efektivno in pravočasno.

 

 
360°oto-varie-della-casa.jpg
 

Celostni ambient

Vaš osebni asistent vam lahko pomaga ne samo pri izbiri glavnih kosov pohištva, ampak tudi pri izbiranju slednjega: 

 • zunanja oprema

 • svetila

 • stenske tapete

 • vrata

 • stopnice

 • zavese

 • kopalniška oprema

 • dodatki za dom

 • preproge

 • pisarniška oprema

 
 
 

Tehnična podpora

Zagotovimo vam lahko vso potrebno tehnično podporo in vam pomagamo pri oblikovanju in predstavitvi projekta vašim strankam: 

 • PROJEKTNI CENTER v našem showroomu v Ljubljani, kjer lahko delate z vašo stranko in izbirate med najrazličnejšimi vzorci;

 • zagotavljanje aktualnih tiskanih in digitalnih katalogov blagovnih znamk;

 • predhodne risbe za razpravo o vseh tehničnih zadevah;

 • hitro zagotavljanje 2D in 3D modelov.

 
04.-approccio-2.jpg
 
 

Odlična logistika

Vsi dobavljeni izdelki so pazljivo shranjeni v našem skladišču, od koder jih lahko pripeljemo kamorkoli z lastnim prevozom ali pa s pomočjo zaupanja vrednih logističnih partnerjev. Naš profesionalni montažni tim lahko poskrbi tudi za najzahtevnejše montaže na samem objektu, v kolikor je to potrebno, pa lahko zagotovimo tudi pomoč in koordinacijo projekta na daljavo. 

 
 
 

 

Storitve po nakupu

Kvalitetna poprodajna oskrba nam omogoča pravočasno zagotavljanje podpore vašim strankam. Naj bo to popravilo izdelkov ali dodatna dela na projektu, vsako željo obravnavamo strokovno in hitro. 

Na vse izdelke nudimo večletno garancijo.

Decor&Design_pohištvo_notranja oprema_reklamacije.jpg
 

Nekateri izmed naših projektov