POGOJI POSLOVANJA

DECOR & DESIGN d.o.o.

Barjanska 66, 1000 Ljubljana

Matična št.: 5294037000

ID za DDV: SI34338845

info@decordesign.si

DECOR & DESIGN d.o.o. (preko spletne trgovine decordesign.si) in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini urejata z naslednjimi splošnimi pogoji.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Fizična oseba je izključno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti.

Kupec z registracijo potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na teh straneh.

KOMERCIALNII POGOJI

Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila.

CENE

Vse cene so v EUR in vsebujejo DDV ter veljajo v trenutku oddaje naročila. Po naročilu dobite na vaš elektronski naslov predračun. Po plačilu predračuna začne teči rok dobave.

PLAČILO PO PREDRAČUNU

Pri izbiri plačila po predračunu naročeno blago plačate s splošnim plačilnim nalogom UPN/SEPA.

OBDELAVA NAROČILA, PREVZEM IN DOSTAVA

DECOR & DESIGN d.o.o. bo vsak delovni dan obdelal sprejeta naročila in jih oddal v odpremo. Kupec prejme naročene proizvode v najkrajšem možnem času.
Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 10.00 uri po prejemu plačila.

PREVZEM

Osebni prevzem je predviden v salonu DECOR & DESIGN d.o.o. na Barjanski cesti 66, 1000 Ljubljana. Kupec ima možnost, da se mu kupljeno blago pošlje po pošti, cenik dostave pa je predviden po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

ROK DOBAVE

Za izdelke različnih blagovnih znamk so predvideni naslednji roki dostave:

- KARTELL: 3 – 4 tedne od datuma prejema plačila
Možni so izredni primeri, ko blago ne bo dobavljivo v določenem predpisanem roku, takrat bo kupec o tem tudi obveščen.

ELEKTRONSKA POŠTA

Uporabnik z registracijo soglaša, da lahko upravitelj pri komunikaciji uporablja elektronsko pošto, pri čemer le ta vključuje najmanj posredovanje naslednje e-pošte:

  • potrdilo, da je bilo naročilo uspešno oddano

  • potrdilo, da je naročilo v fazi izvedbe

  • obvestilo, da je bilo naročilo oddano dostavni službi

  • obvestilo, da je naročilo pripravljeno za prevzem

PRAVNO VARSTVO

Za ostale pogoje, ki niso navedeni v splošnih pogojih poslovanja, veljajo določila po veljavni ustrezni zakonodaji.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

DECOR & DESIGN d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov naročnika/kupca.

V primeru potrebe po dodatnih informacijah v zvezi s storitvijo, nam pošljite sporočilo na info@decordesign.si.

Oddaja in potrditev naročila hkrati pomeni, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine.

Podjetje DECOR & DESIGN d.o.o. se bo trudilo, da bodo spletne vsebine točne in ažurne ter ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Če želite opraviti nakup, potrebujemo poleg navedenih podatkov tudi vaš naslov in telefonsko številko. To nam omogoča, da zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah ob naročilu.

Z registracijo dovoljujete podjetju DECOR & DESIGN d.o.o. hranjenje vaših osebnih podatkov, obdelavo in uporabo pri prodajnih procesih, raziskavah in obveščanju potencialnih kupcev v skladu z veljavnimi predpisi.

V praksi bomo vaše podatke občasno uporabili le zato, da vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naših spletnih straneh, za katere z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.