TOY by Moschino: Kartellova nova namizna svetilka

 
DECOR&DESIGN_Kartell_Moschino_Jeremy_Scott
 
 
decor-design-ljubljana_toy_img-testo.jpg
 
 

Kartell je predstavil novo sodelovanje z oblikovalsko hišo Moschino in njihovim kreativnim direktorjem Jeremy Scottom, ki Moschino vodi že od leta 2013. Ikonični medvedek je tako postal Kartellova namizna svetilka in ponazarja igriv, svobodomiseln in barvast stil, ki združuje obe znamki.

“Že leta sem velik oboževalec Kartella in njihove zgodovine, ki odraža vrhunski italijanski dizajn, zato sem počaščen, da sem lahko sodeloval z njimi, tako kot so pred tem že mnogi moji vzorniki,” je dejal Jeremy Scott.

Novo svetilo definirata kvaliteta in inovativnost tako v oblikovanju kot v tehnološkem smislu. S tem izdelkom je Kartell še dodatno obogatil svojo linijo svetil in ponudil nov element, ki ima izrazit estetični vpliv in lahko personalizira še tako različne prostore s svojim edinstvenim značajem.

Namizna svetilka TOY by Moschino je bila prvič predstavljena na Salone del Mobile 2018, nato pa je bila razstavljena v Moschino flagship trgovini v Milanu in v Kartellovi inštalaciji na Fiera Milano - Rho.

DECOR & DESIGN med prvimi v svetu

DECOR & DESIGN je bil izbran med prvih 50 trgovin po svetu, ki bodo lahko prve ponudile svetilo TOY by Moschino svojim strankam!

Mi jo že nestrpno pričakujemo, pa vi?

Naročite se na naše D&D novice in izvedite med prvimi, ko jih dobimo v naš salon!

 
DECOR&DESIGN_thumbs_toy-moschino-turati_dsc6645.jpg