POLITIKA VAROVANJA OSEBNIH PODATKOV 

Spoštujemo vašo zasebnost in skrbno varujemo osebne podatke, ki nam jih zaupate. V nobenem primeru jih ne bomo posredovali drugim organizacijam ali posameznikom (ne velja izjemoma za pravnomočno sodno odredbo).

IZBIRA

Shranjujemo samo podatke, ki nam jih posredujete prostovoljno, ko naročate naše strokovne dokumente ali izpolnjujete druge kontaktne obrazce. Pravico imate, da nam teh podatkov ne zaupate. Če se odločite, da jih, boste od nas prejeli informacije in storitve, ki ste jih naročili oziroma izrecno zahtevali.

VARNOST

V podjetju DECOR & DESIGN d.o.o. smo podvzeli vse potrebne ukrepe za zaščito podatkov in informacij, ki nam jih posredujete. Možnost razkritja ali dostopa nepooblaščenih oseb do teh podatkov je praktično izključena. Nikoli ne pošiljamo neželene pošte in ne trgujemo z elektronskimi naslovi.

ZAVEZA

Zavezani smo načelom zasebnosti in se aktivno vključujemo v prizadevanja za ohranjanje pravice posameznikov do zasebnosti na internetu. Če imate kakršnakoli vprašanja ali komentarje glede naših načel spoštovanja zasebnosti, vas prosimo, da nam to sporočite na elektronski naslov info@decordesign.si, nas pokličete na telefonsko številko 01 421 14 64 ali pa nam pišete na naslov DECOR & DESIGN d. o. o., Barjanska cesta 66, 1000 Ljubljana.